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	TO:
	Potential Proposers

	FROM:
	Administrative Office of the Courts
Executive Office Programs Division

	DATE:
	May 12, 2006

	SUBJECT/PURPOSE OF MEMO:
	ADDENDUM No. 1 to Request for proposals
to evaluate and develop recommendations concerning the statewide examination process and testing instruments for certification AND REGISTRATION of California court interpreters

	ACTION REQUIRED:
	You are invited to review and respond to the attached Request for Proposals (“RFP”) , as posted at http://www.courtinfo.ca.gov/reference/rfp/:
Project Title: 
Evaluation of Court Interpreters State Examination 

RFP Number:
 05-EOP-45065049-01

	SOLICITATIONS MAILBOX:
	solicitations@jud.ca.gov

	DUE DATE & TIME FOR SUBMITTAL OF QUESTIONS:
	Deadline for submittal of questions pertaining to solicitation document is: 

1:00 p.m. on May 10, 2006.


	SUBMISSION OF PROPOSAL:
	Proposals are to be sent to:
Judicial Council of California                 
Administrative Office of the Courts
Attn:  Nadine McFadden, RFP No. 05-EOP-45065049-01
455 Golden Gate Avenue
San Francisco, CA  94102

	DUE DATE & TIME FOR SUBMITTAL OF PROPOSALS:
	Proposals must be received by: 1:00 p.m. on May 16, 2006. 


Per this Addendum No. 1 to RFP No. 05-EOP-45065049-01, Evaluation of Court Interpreters State Examination, the following Special Provision, paragraph 38, Prohibited Proposals Concerning End Product of this Agreement, is hereby incorporated into Attachment B, Contract Terms, page 20 of 25: 

38.
Prohibited Proposals Concerning End Product of this Agreement 

No person, firm, or subsidiary thereof, which has been awarded a consulting services agreement may submit a proposal for, nor be awarded an agreement for, the provision of services, procurement of Materials or Data, or any other related action which is required, suggested, or otherwise deemed appropriate in the end product of this Agreement.  This provision shall not apply to any person, firm, or subsidiary thereof, which is awarded a subcontract to this Agreement in amounts no more than ten percent (10%) of the total monetary value of this Agreement.
















