LOCAL CHILD SUPPORT AGENCY SERVES OTHER PARENT

FAMILY CODE SECTION 17404(e)(3)

§ 17404(e)(3). PROCEDURE IN ACTIONS, INCLUDING PARTIES, JOINDER, ISSUES, PARENTAGE, PLEADING, NOTICE, MODIFICATION OF ORDER, FORMS, ETC. 
(e)(3) Once both parents are parties to an action brought pursuant to this section in cases where Title IV-D services are currently being provided, the local child support agency shall be required, within five days of receipt, to mail the nonmoving party in the action all pleadings relating solely to the support issue in the action that have been served on the local child support agency by the moving party in the action, as provided in subdivision (f) of Section 17406.  There shall be a rebuttable presumption that service on the local child support agency consistent with the provisions of this paragraph constitutes valid service on the nonmoving party.  Where this procedure is used to effectuate service on the nonmoving party, the pleadings shall be served on the local child support agency not less than 30 days prior to the hearing.
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